EEC - 6-in-1 Benzine reiniger

De nieuwe 6-in-1 benzine reiniger is de oplossing om uw benzine auto schoon te houden. Voeg hoeveelheden van 25ml toe aan een volle tank brandstof.

Lees meer...
Artikelnummer: 6-in-1BENZINE
Aantal: 100

De nieuwe 6-in-1 benzine oplossing.

De nieuwe 6-in-1 bezine oplossing is ontworpen om elk onderdeel van uw auto koolstofvrij te houden bijvoorbeeld de injectoren, in/uitlaat kleppen, turbo, EGR-klep, Bougies en vermindert het roken.

Aangezien alle nieuwe benzineauto's vanaf september 2019 worden uitgerust met een (GPF) benzine roetfilter, is onze nieuwe 6 in 1 benzine-oplossing ontworpen om de regeneratie van de GPF te ondersteunen. Slechts één fles kan worden gebruikt voor meer dan 400 liter brandstof! elke 25ml toevoeging verhoogt de acceleratie, reinigt het motorsysteem, en verlaagt de uitstoot. Ons product is ook geschikt voor oudere en klassieke auto's die kunnen lijden aan corrosieproblemen. 

Hoe werkt het?

Onze benzine 6-in-1-oplossing is een door brandstof gedragen katalysatorformulering die alle brandstof- en emissiesystemen reinigt, waardoor een motor weer optimaal presteert. Het is ook ontworpen om een ​​GPF te regenereren door de natuurlijke verbrandingstemperatuur te verlagen die nodig is om de ingesloten deeltjes (niet-verbrande koolstof, motorolieresten en roet) tot 150 ° C te verbranden.

Corrosie van toekomstige E10 biobrandstof en bestaande loodvrije brandstof.

Een van de grootste problemen voor oudere en klassieke auto's is corrosie. Ethanol is hygroscopisch, wat betekent dat het water in brandstofopslagtanks en condensatie absorbeert, wat vervolgens roest kan veroorzaken in delen van het brandstofsysteem waar de metallurgie minder resistent is. Na oxidatie kan ethanol zelf corrosief worden.

Een bewezen succesformule.

Wetenschappelijk ontwikkeld door toonaangevende experts en grondig getest, onze nieuwe 6-in-1 benzine-oplossing is geschikt voor alle soorten benzinemotoren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen